Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

20 mars 2014

Vit torsdag?

Det släpps lite kryptiska små teasers på sociala medier om Röd Torsdag från HästenFanz, och "bus" från Heroes-Pelle... Ska bli spännande att se vad de håller på att kokar ihop. Själv körde jag en vit torsdag... i dubbelbemärkelse ;) det där med alkoholhaltiga drycker är jag ju vanligtvis inte speciellt svår på så i den bemärkelsen var det väldigt enkelt. Men i den andra bemärkelsen blev det lite styrigare...

Jag har gjort mig själv en Vita Hästen-keps! Ja jo, jag vet att Pelle säljer såna... flera olika sorter också, men en sån här har han inte (än...). Jag fixade en vit keps med truckerstuk:


Jag rånade hunden på lite lurv... nej, det gjorde jag faktiskt inte, men när jag såg hur den var gjord hade jag kunnat göra det. Men denna gången skonades hunden och inköpet skedde på Ebay:


Ett diadem med vita hästöron och man, och en medföljande svans... dock fick svansen agera man den med. Fram med nål och tråd och kanske inte de bästa sykunskaperna:


Hå och hej med farbror Frej... så har vi sytt oss en Hästengrej! Kanske inte jättevacker... kanske inte kommer användas jätteflitigt... kanske ges bort rent utav? Men jag gjorde den iallafall. Vi får väl se om jag vågar använda den? Gnägg på er alla Hästenvänner.




1 kommentar:

Unknown sa...

Den här häst-kepsen är såld.