Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

8 april 2014

Rubrikerna

Jag tog en vända igår hos tidningskioskerna i centrat där jag jobbar för att samla in de löpsedlar jag varit förutseende att "tinga på" hos dem. Jag hade semester i slutet av förra veckan av någon anledning, jag tror det spelades några matcher eller nåt? ;) Och tänkte att det vore kul att spara lite löp. Dessa var några av de jag kunde inkassera. Nu ligger de ihoprullade i min speciella "Vita Hästen-minnen" låda... tillsammans med lite smått och gott. Jag återkommer säkert med bilder på vad man mer kan hitta i min lilla låda.



Men se där... är det inte en herr Mjörnberg som passar
på att synas ihop med Vita Hästen ;)


Nu ska jag gå och lägga mig för idag och sluta nynna på "Oslagbara"... men den har liksom fastnat där inne i huvudet. Men vet ni vad? Det gör inget, jag kan sjunga den om och om igen!


Inga kommentarer: