Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

3 april 2014

#rödtorsdag del 1 - Förberedelser

Då har den äntligen kommit då, dagen vi väntat på i ...en hel vecka ;) "Röd Torsdag". Ingen har väl undgått vad det innebär? Nåväl... ett flertal fantastiska sponsorer har gjort det till verklighet att vi fans får åka gratis buss till Ljungby och titta på Vita Hästen ikväll. SJU bussar kommer rulla och jag antar att det tillkommer en del bilar till det. Jag hoppas att vi blir mer än 400 personer i Sunnerbohov ikväll, att alla sköter sig och att "Oslagbara" kommer rulla konstant. Jag vill också förtydliga att jag hoppas verkligen att alla i vårt följe riktar sin energi till att lyfta vårt eget lag och inte slösa energi och glåpord på domare och motståndare. Helsingborgs IF har efter tragedin i den Allsvenska premiären i fotboll publicerat det HÄR som jag tycker vi kan ta med oss även i hockeyn. 

Jag tar tillfället i akt och publicerar detta från Magnus Bodin och Hästen Fanz:



Annars började dagen med en sovmorgon light, dvs fick sova men kunde inte. Det var bara att kliva upp och börja med dagens sysslor. Äta frukost, göra smörgåsar till laget, gå ut med hunden, fixa mer skoj, fixa matsäck till bussen, dricka kaffe för att lugna nerverna och ladda, ladda, ladda... Tur att jag la fram "utrustningen" redan igår och ser ut som följer då uppmaningen löd "klä er i rött och vitt" ;). Snyggaste tröjan, vita byxor, röd keps, röd handväska (!) och kameran. Så nu är det en timme kvar innan jag ska rulla iväg till ishallen och vinka av spelarna... ska man försöka vila lite kanske? Går det?




Inga kommentarer: