Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

5 april 2014

Dagen efter kvällen innan

Igår fick jag ett litet infall igen, som så många gånger förr. Efter mailkontakt med Pelle Hånberg slängde jag ihop lite mjöl, ägg och annat till en kaka. Det skulle vara "träning" sas det... jag skulle kalla det återsamlingsgemyt. Jag fick med mig gubben, kontaktade en nyvunnen vän med utsökt sångröst och lurade dit en väninna. Vi åkte upp till hallen... satte oss utanför i solskenet och pratade om kvällen innan. Det blev inte mycket sagt... vi fann inte orden. Men som ett mantra upprepades Fantastiskt, Underbart, Oförglömligt..
När tillräckligt många spelare infunnit sig gick vi in i hallen, tågade likt Lucia korridoren fram... bärandes på kakfat med "Hästen-mums" till Klefas acapellaversion av "Oslagbara"... bara det gav rysningar. Men jag besparar er den filmsnutten då vi övriga tondöva stämde upp efter en stund och äntrade omklädningsrummet till applåder och allsång. NT satt visst där också... (här är deras reportage).

Kärleksmums på Hästen-vis
18 års väntan är över - det är jobbigt att vänta
Fikadags
Bjuds på Hästen-mums... och nej, det är inte några havrekakor ;)
Här är ligan jag fick med mig upp tillsammans med Cricka
Pelle högg in
Svenne kommenterar den stundande "skägg-rouletten"... Vad han sa passar sig inte i skrift här ;)
Elton hade ritat teckningar till några av spelarna och fick hjälp av Pelle att dela ut dem
Här får Macke sin

Ja, så vad det bara att återgå till dagen idag då. Hur ska vi lägga upp den då? Funderar på picnic-filt utanför Himmelstalundshallen framåt lunch. För som Pelle sa i tidningen på frågan om det fortfarande var ett berg kvar att bestiga. "- Nja, snarare en mjuk grön kulle vi ska uppför kanske, haha. Men vi tar inte lätt på det, vi vill vinna serien." 
Det är bara att komma upp Pelle... alla vi fanz sitter redan på den där kullen och firar - vi väntar på er!

Just ja... sa jag att NT var där? Jag hämtade tidningen imorse och höll på att sätta kaffet i halsen ;)








Inga kommentarer: