Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

2 april 2014

Så nära, så nära...

Ikväll var det dags för match i Himpa igen. KRIF kom på besök men fick inga poäng med sig hem. De hade en klack med sig som ska ha en eloge för gott uppförande och försök till att göra sig hörda i den 4000 personer stora grytan. De trummade på bra och erkände sig slagna på värdigt sätt då de applåderar vårt Vita Hästen efter sin förlust. Såna supportrar är mer än välkomna tillbaka till oss... när nu det blir? Jag säger inte mer...

Dagen har annars mest bestått av aprilskämt, eller försök till sådana och en och annan hämndaktion (eller hur var det mellan dig och Benka, Mattias Heikki?) Annars stod Benka Nyberg för kvällens skönaste kommentar när han skulle presentera nästa hemmamatch som borde vara på lördag mot Piteå men vrider till det och basunerar ut: - Nästa hemmamatch på torsdag... i Ljungby! Och vi ska göra allt vi kan, vi ca 400 personer som reser dit för att få det att låta som en hemmamatch. Var så säkra, Ljungby kommer aldrig mer att bli sig likt ;)

Jag tog naturligtvis en massa kort från kvällens härliga match som vi vann med 6-3. Spelarna verkade ha roligt där ute och publiken trivdes. Jag har försökt att dela upp lite filmklipp men ett blev så långt att jag inte ville klippa ihop hela med matchsekvenser. Utan ni får det här... titta, lyssna, njut! Återupplev slutsignalen igen och när hela laget står och sjunger Oslagbara!




Intro
En nationalsång som gav mig rysningar ända in i ryggmärgen, tack Henrik "Klefa" Klefbäck
"Torsten" såg laddad ut
Väl samlat KRIF-försvar...
Halvrörig situation, men inget mål
Linus, Jeff och Christoffer
Målvakten bortspelad av Gustaf Gardell...
...som satte 3-2 målet på sin egen retur i början av andra perioden
Klacken på A
David mot Goliat? Nej då det är bara Wallén mot Magnusson
Samas 5-2 mål
Hm... nu står vi på benen grabbar!
Slutresultat i puckkastartävlingen
Sargbök
Jeff och Torsten sarghoppar
Norin verkar rätt nöjd
Tack publiken med vågen
Ååååhh... så kör vi "Små grodorna"... ;)


Mera film, men nu lite blandat från matchen och inte bara slutsignalen. Missa inte biten med Klefa i mitten... rysningar! Ett par mål fastnade med så om ni har en 7 minuter över nu efter det här mastiga foto/filminlägget kan ni fortsätta en stund här! Själv ska jag sova... jag måste hinna upp och jobba imorrn så jag snart kan få åka till Ljungby! #rödtorsdag...





Inga kommentarer: