Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

10 april 2014

Tack LAGET!

Här kommer en liten sammanställning och ett välriktat TACK till spelarna som spelade upp Vita Hästen till Allsvenskan. Korten är samtliga mina egna och fotade i "tid o otid" ;) Några av spelarna får bara ett omnämnande utan kort och det kan bero på att de spelat väldigt kort tid eller att jag inte fick något bra kort på dem, men troligtvis det förstnämnda. Så ett stort tack till er alla som bidrog denna säsong!

MÅLVAKTERNA:

Joakim Strandberg #30
Daniel Sperrle #44
Axel Brage #1

BACKARNA:
Stefan Erkgärds #34
Otto Jaksch #7
Joakim Petersson #5
Maksim Matushkin #52
Eric Norin #47
Christoffer Björklund #50
Jeff Jakobs #42
Morgan Hassel #6

 FORWARDS:

Jesper Samuelsson #10
Niklas Ottosson #91
Gustaf Gardell #23
Marcus Eriksson #20
Linus Näsström #8
Marcus Gunnarsson #18


Peter Nylander #22
Niklas Lihagen #71
Anton Johansson #38
William Wallén #21
Henric Thegel #11
Viktor Torstensson #51
Henrik Bankelius #13
Jesper Sellin #19
Och dessa juniorer får vi inte glömma:

Daniel Fälton #9 & Aron Holmgren #1

Utöver dessa herrar på bild vill jag rikta ett tack till er som var med på en del av resan. Tack till Ola Svanberg, Sebastian Höglund, Oscar Carlsson, Emil Rooth, Ludvig Martinsson, Niclas Jönsson, Marcus Andersson, Oscar Sehlstedt, Michael Nylander... Har jag glömt någon? I så fall ber jag hemskt mycket om ursäkt. Jag hade glömt några... så tack även Fredrik Lindström, Victor Blomberg, Jakob Persson, August Degerstedt.  Och riktar ytterligare ett STORT TACK till kollektivet VITA HÄSTEN!


Grabbarna som gjorde't!





3 kommentarer:

Anonym sa...

Victor Blomberg, Jakob Persson, august degerstedt, oskar sehlstedt

Anonym sa...

Oscar Carlsson, Emil Rooth, Ola Svanberg och Fredrik Lindström.

Unknown sa...

Ja, Sehlstedt, Carlsson, Rooth och Svanberg hade jag fått med. Lägger till övriga med då så blir allt frid och fröjd. Eller hur Anonym?