Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

27 december 2013

Fyra Finurliga Frågor - Anton Johansson

Vi förgyller väl även mellandagarna runt jul med ännu en favoritspelares svar på mina frågor. Nu har turen kommit till

Anton Johansson #38

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: Hade nummer 38 under en period när jag spelade i HV71. När det fanns ledigt här i Hästen så blev det så. Har alltid gillat 38.

2. Vilken är din absoluta favoritlåt för att tagga upp till match?
Svar: Lyssnar på det som är i omklädningsrummet men om jag hade fått välja så skulle det vara Håkan Hellström och Mumford & sons. Det är min favoritmusik!

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Finns mycket gott men chokladbollar är absoluta favoriten.

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Glader i Snövit och dom 7 dvärgarna. Är nästan alltid glad och har alltid nära till skratt så det får bli honom.


Anton "Glader" Johansson
Liksom alla dvärgar är Glader trogen sitt namn. Tillsammans med Toker, han är den mest vänliga och glada i gänget. Han har en munter inställning och fnittrar gärna, känd för att vara sångaren/joddlaren/musikern i gänget. Glader förefaller vara den mest "fylliga" av alla dvärgar - visar stor kärlek till mat...



Inga kommentarer: