Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

2 december 2013

Heta matcher - heta känslor

Jag satt och tittade igenom lite av mina kort från förra säsongen och fastnade på playoff och kvalserien i våras... och konstaterar att det var mycket heta känslor i svallning då. Och det ska det väl med all rätt vara? Här kommer en blandad kompott:

Skaplig trängsel framför Garman i Kirunamålet här... ändå lyckades pucken trilla in 3 gånger. Matchen slutade 3-2 till Hästen på övertid och fantasktiska 3580 personer gästade Himmelstalundshallen den kvällen.

Som sagt, heta känslor... 3-4 gruff på en gång med 5 Hästenspelare som kramas, förutom att det i ena periodpausen hettade till innan spelarna hittade till båset ens än gång.

Match mot Piteå... resultatet av denna match vill vi nog glömma. Den poängen vi fick med oss var inte tillräcklig. Men ser ni vad jag ser? Han den där 7:an i Piteå... känns inte det hårsvallet igen? Det är ju den där Jaksch som tog sitt förnuft till fånga och flyttade söderut till Världens Bästa Hockeylag ;)

Matchen mot KHK... likadant. Där slutade det betydligt trevligare men nog var det gruff alltid.

Sista bilden kommer från Tingsrydsmatchen. Känns som om domaren hamnat i lite klämt läge... men det var kanske mysigt där mellan Olsson och Rosén.


Inga kommentarer: