Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

26 december 2013

Souvenirerna då och nu... men mest då.

Jag nämnde tidigare hur jag halkade in på det här med försäljningen av souvenirer och tänkte jag skulle visa lite av den utveckling jag har bevittnat. Det här representerar säsong 10/11 till nu.

Här står jag i HästenFanz regi i "puckkast-hörnet" väggivägg med boden.
Rangliga bord och lånad klädställning... men försäljningen var det inte fel på.
Här fick jag flytta ut i entrén för att fånga så många kunder som möjligt. Det tillkom mera ställningar,
klädstreck och plastlådor. Men ju längre mot vintern det gick desto mer ohållbart blev det att stå där.
Kylan och rökrutelukten blev för ansträngande och jag flyttade in i hallen igen. Nu på kortsidan vid
ingångarna - där jag kunde stå i vägen för de flesta ;) och även se lite av matcherna igen.
Här har jag lämnat över försäljningen på allvar. Pelle och Jesper bildade Heroes Promotion
 och blev samarbetspartners med klubben. Då kom det snygga försäljningsskåp på
plats i ett av "kiosk-hörnen" med plats för betydligt fler produkter.
Så skulle det se ut med skylt och allt ;)
Det är lite med sorg i hjärtat jag står bredvid och tittar på numera, men jag har bestämt mig för att inte hålla på med detta just nu. Mycket beroende på att jag redan har ett heltidsarbete och hockeyn tar ändå mycket av vår fritid. Kroppen orkar liksom inte med hur mycket som helst, det märkte jag... och då är det lika bra att lyssna på den. Men jag hoppas att jag inte har slutat utveckla och sälja Vita Hästens souvenirer för gott... jag hoppas jag har lite tid och energi att lägga på det här i framtiden på något sätt. För håll med om att detta är snyggt! Man vill ju bara fixa mer och mer prylar när man väl har börjat...










Obs... detta är ett axplock av gamla produkter, både såna jag är "skyldig" till och sådana som fanns ett bra tag innan jag entrade hallen för första gången. Samtidigt som man kan sakna vissa produkter och utföranden är det jättekul att utvecklingen går framåt och det blir nya designer kan jag tycka. Vad tycker ni? Vad saknar ni mest i shopen? Vad har varit er favorit-souvenir ni är lite extra stolta över att ha i er ägo? Och vilken souvenir kommer vara ert nästa inköp tror ni?



3 kommentarer:

Michal sa...

Äger tyvärr inte så många souvenirer som jag skulle vilja, men en jag är stolt över, som ändå betyder lite mer än andra är min Vita Hästen-nål som tillhört min farfar, som dessutom var aktiv inom klubben för en del år sedan.
Nästa souvenir att köpa blir troligen en matchtröja.

Anonym sa...

Det som saknas är förstås riktiga matchtröjor, jag har väntat på sådana i över två år.

Anonym sa...

Röd/vita halsdukar utan tryck. :)