Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

29 december 2013

Tekniken som slutade fungera...

Idag var jag nog inte ensam om att reta upp mig på Åker/Strängnäs målvakt Magnus Wahlgren som tog det här med tjuvnyp ett steg för långt enligt mitt tycke. Jag som fd målvakt är väl medveten om att vi burväktare ofta har lite småfula trix för oss när inte domaren ser... men att slå motspelare upprepade gånger med klubban, medvetet dra undan benen på dem och fälla dem på löpande band tycker jag är lite för mycket. Jag punktmarkerade honom med kameran under sista perioden och filmade både slag och krokben... men som sagt, tekniken ville annorlunda. Kamerans minneskort gjorde en egen censur och raderade alla filmklipp och massor av kort från dagens match. Några kort hann jag rädda innan allt kraschade så dem kan jag bjuda på, men jag hade tänkt att bjuda på en filmsnutt där vi kunde irritera oss lite mer. Som vanligt griper ödet in och vill att vi ska vara glada istället, så vi nöjer oss med att det blev vinst idag. Spelet kan väl diskuteras, vi behöver upp ett par snäpp för att jag ska känna att allt är frid och fröjd. Jag är även ganska nöjd med våra lån idag... Oskar Sehlstedt, Fredrik Lindström och Sebastian Höglund vill jag gärna se mer av när de hunnit träna ihop sig mer med laget samt att rappe Jesper Sellin så klart. Var det någon som snappade upp en publiksiffra idag?

#2 Fredrik Lindström
Sperrle hade inte sin bästa dag idag...
Inget mål denna gång
Här blir dock herr Wahlgren bortlurad
Där sitter pucken där den ska!

1 kommentar:

Damien sa...

Du var långt ifrån ensam att se/irritera dig på hans "spel". En del är ju ok för att freda sig och målgård, men han gick över gränsen många gånger. Det visade ju sig i och med att han fick en utvisning för tripping på Gunnarsson, iofs så lärde han sig ju föga av detta.