Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

12 december 2013

Dagens match - igår...

Ja, som vanligt så här års går klockan minst två gånger så snabbt som annars. Jag som skulle hinna med ett litet inlägg om dagens match... inser att det får bli gårdagens match då klockan redan har passerat midnatt.

Tja, vad ska man säga? Det var sista matchen i grundserien, det var redan klart att Allettanplatsen var säkrad, det var Mjölby som kom på besök... behöver jag säga mer? Det var rent ut sagt en skitmatch! Mycket slarv, mycket gruff, mycket fula efterslängar... som förmodligen var resultatet av ett tempo i säg... skritt.

Här har ni ett filmklipp på Jesper Samuelsson och Shawn Snider... och ja, jag förstår om Jeppe blir sur. Sen kan man ju tycka det är lite gulligt att Bankelius och Schelin smågruffar och skrattar där vid sidan om :)


Här har vi ett kort med, tyvärr lite suddigt. Men gillade det så här har ni det:

Jocke: "- Eric, behöver du hjälp? Jag ska bara ta hand om de här tre först..."
Nu tar vi en paus från ishockeyn... ända tills på fredag då vi går och kollar på IK Guts i div3 förstås. För att avrunda det här året med Slaget om Östergötland nästa torsdag (träningsmatchen i mellandagarna räknar jag inte just nu). Sen kan julen få passera i all hast... så vi kan köra igång på riktigt :)


Inga kommentarer: