Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

8 december 2013

Fyra Finurliga Frågor - Otto Jaksch

Frågeserien går vidare, och denna gång är det en favoritspelare som hälsar i stort sett från operationsbordet. Hoppas han snart är tillbaka på isen... Ska vi skicka upp lite spenat kanske? ;)

Otto Jaksch #7

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: Har nästan alltid haft 5 och alltid velat ha 10. Men 7 blev jag tilldelad i Piteå och det fick följa med tänkte jag. 

2. Vilken är din absoluta favoritlåt för att tagga upp till match?
Svar: Jag lyssnar inte på musik innan matcherna, men Håkan Hellström är aldrig fel.

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Det blir vad som erbjuds från fikagruppen (jag, jakobs, ottosson)

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Popeye


Otto "Karl-Alfred" Jaksch
Karl-Alfred (Popeye) är en sjöman, ständigt rökandes majspipa, och med ett ankare tatuerat på armen. Han blir otroligt stark när han äter spenat. Serien kretsade ursprungligen kring Olivia och hennes pojkvän Harold Hamgravy, men Karl-Alfred "tog över" både flickvännen och huvudrollen i serien! 

Inga kommentarer: