Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

9 december 2013

Fyra Finurliga Frågor - Jeff Jakobs

Jag tittade till på besöksfrekvensen just och såg att den stod på 4242 st besökare... det såg jag som ett omen att det var dags att låta den här favoritspelaren att ge sina svar ;)

Jeff Jakobs #42

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: Har haft nr 42 i några säsonger nu, varför jag valde det är för att min hemstad Säter fick stadsprivilegier år 1642 så det är en hyllning till min hemstad!

2. Vilken är din absoluta favoritlåt för att tagga upp till match?
Svar: Favoritlåt? Har ingen speciell men nån av Sabaton kommer man i bra matchpepp av!

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Chokladbiskvier! Gillar alla sorters småkakor annars...

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Seriefigur svårt! Har ingen jättekoll på seriefigurer, får passa på den frågan... eller jag är lite som jägaren i Hälge, det kan du skriva :)


Jeff "Edwin" Jakobs

Den dumsnälle jägaren Edwin kan klassas som seriens mänskliga manliga huvudperson. Han bor med sin fru Ellen i ett hus i byn Avliden. Edwin älskar att jaga och anser att man inte ens skall behöva stiga upp ur sängen då det inte är jaktsäsong. När det inte är säsong sitter Edwin mest framför TV:n och dricker en och annan öl. Han har vid flera tillfällen varit mycket nära att skjuta Hälge, men något går alltid snett i sista sekund.

Inga kommentarer: