Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

19 december 2013

Fyra Finurliga Frågor - Maksim Matushkin

Här kommer svaren från vår "nye" 52:a... favoritspelare? Ja visst!

Maksim Matushkin #52

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: 52 har jag haft ett par år och trivs i de. Självklart vet jag att det alltid kommer vara Jonathan Ericssons nummer här i Norrköping. Den tröjan kommer nog att hänga i taket efter att han slutat men jag kan istället säga att det är mitt nummer som hänger i taket

2. Vilken är din absoluta favoritlåt för att tagga upp till match?
Svar: Säger Iggy Pop - The passenger

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Toscakaka

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Rafiki i lejonkungen


Maksim "Rafiki" Matushkin


Rafiki... jo, det är den där apan... som presenterar de nya kungliga barnen. Det var inte så lätt att hitta en beskrivning på honom, men efter lite översättningar så har jag hittat detta:
Rafiki är en vis mandrill som är en god än till Mufasa och agerar som hovschaman som presenterar alla nyfödda kungliga lejon. Mandrill är en apa av arten markatta, men han brukar kallas babian och hovschaman är en "drömmare" med prästliknande funktioner. 
Rafiki är en gammal och puckelryggig primat med stora ögon och ett stort leende. Han är ganska enfaldig, och tendrar att tala om sig själv som tredjeperson.  Även om han kan vara gammal och trött (han har ett dåligt knä), kan han fortfarande dänga till någon med sin stav(klubba???) om det behövs. Han dyker ofta upp på ett bisarrt sätt och lär ut sin visdom på ett ganska omständligt sätt,

Inga kommentarer: