Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

30 december 2013

Gott Nytt År!

Nu är det sån där helg igen och jag vill passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År. 

Enklast vore väl att bara läsa "midvinternattens köld är hård"... ringa lite i klockan, vakna till ett nytt år och sen sticka iväg till Mariestad ;) Men jag kör bara det första den här gången... även den omskriven för att passa in här och för att ni inte ska ledsna så har jag bara tagit en vers. Det ska egentligen vara 11 st, men jag känner att jag har annat att göra än att rimma om alla i hela laget. Hade visserligen varit en kul grej... men nu blev det bara så här, fyll glaset med skumpa och läs högtidligt lagom till morgondagens tolvslag:

Himmelstalundshallens is är kall
Lysrören gnistra och glimma
Hungriga Hästar i vårat stall
Frustar så visiren imma
Laget ska vandra med flaggan i topp
Genom serien och vidare opp
Laget vi älskar ska segra
Vita Hästen ska stegra.


Jag hade även en "Årets-lista" på lut, men så tänkte jag att det är flera andra som kommer syssla med sådant och jag har nog inte riktigt underlag för att fixa till en sån som jag skulle vilja ändå. Men jag kan ju börja fila på en till nästa år kanske? Låt 2014 bli ett minnesvärt år...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns platser på bussen kvar!

Unknown sa...

Haha... ja, jag önskar jag kunde åka med. Men jobbar ju till kl 19... Får slänga mig hem till web-sändningen.