Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

19 april 2014

Snart är det dags...

Jajamänsan, snart är det dags att ta fram plånboken för efter påsk kör vi en Tradera-sväng med matchtröjor. Jag har fått hem en säck med de tröjor som finns kvar. Totalt 31 st tröjor varav 27 st vita och 4 st röda. Det är de tröjor som finns. Var övriga är har inte jag någon aning om så ni kan bespara mig de frågorna. Att spelarna själva har behållt den röda tröjan tycker jag är helt okej(om de nu har gjort det), efter en säsong som denna med avancemang och allt. Men ni som känner ert lag ser ganska snart att även några vita saknas och där har jag som sagt inga svar att ge er om vart de är. Ni får hålla tillgodo med dessa tröjor den här gången:
Jag kommer meddela på Facebook när jag börjar lägga upp auktionerna och det kommer säkerligen uppmärksammas även på Vita Hästens hemsida och andra sociala medier. Det kommer inte vara något fast pris och auktionerna kommer gälla i 5 dagar. Frågor om ev. frakt/avhämtning och betalning tar vi efter avslutad auktion, men det mesta kommer framgå i annonsen. Troligen läggs det upp ca 4 tröjor/dag. Och jag har egentligen ingenting med Vita Hästens souvenirer (såsom replica-tröjor) att göra utan säljer dessa använda matchtröjor på uppdrag av klubben. Övriga souvenirfrågor hänvisar jag vidare till Per Lindmark på Heroes Promotion.

Håll nu ögonen öppna, för det är väl klart att ni vill ha en matchtröja från säsongen då vi äntligen gick upp i Allsvenskan i er ägo?







Inga kommentarer: