Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

7 april 2014

Vad händer nu då?

Nu har det gått en hel arbetsdag och segeryran börjar tyna bort ur sinnet. Då börjar frågorna hopa sig, frågor och förhoppningar. Och insikten om att det inte kommer bli som förut längre. Några spelare har givit sig av, andra har inte slutat fira än. Fira på ni - det är ni värda grabbar! Men sen då? Hur många av spelarna kommer få vara kvar? Hur många vill vara kvar? Vilka kommer hit? Sillyn är ju redan igång och jag kommer följa den som så många andra. Däremot kommer jag inte skriva något här om vare sig rykten eller avslöjanden (som vanligt) men jag försöker troligen tacka av spelare som lämnar samt välkomna de nya varteftersom. 

Naturligtvis kommer inte bloggen vara lika aktiv som den varit de senaste månaderna, det skulle jag inte orka med. Jag ska försöka ägna mig mer åt min familj och huset ett tag tror jag och smyga in lite inlägg då och då. Jag kommer säkert komma med tillbakablickar från säsongen - den fantastiska säsongen vi fått vara med om. Det har varit så stort... så intensivt... att det nu infinner sig ett litet vaccum. Vilka ska jag nu baka åt? Göra smörgåsar till? Vinka åt i rondellen? Fota och filma ett par timmar i sträck? Det blir tomt. Jag hoppas att ni använder den här bloggen som ett minnesalbum och tittar tillbaka på säsongen ibland för att komma ihåg känslan. Njuta av kvalserien - om och om igen.

Efter vaccumet kommer frågorna. Nästa säsong är vi inte någon familjär division 1-klubb längre, även om vi varit en hårdsatsande klubb har vi varit en enda stor familj. Nästa säsong kliver vi in i eliten... finns det plats för bullar, chokladbollar och buss-godis där? Kommer vi ha en lika öppen dialog med spelare och ledare? Kommer jag som trivselbloggare få komma lika nära laget? Kommer jag ha möjlighet/tillstånd att filma, fota och lägga ut detta på en blogg i den omfattning jag gjort? Ärligt talat tror jag inte det... Vi får se vart det landar när vi kommer närmare. Visserligen fick jag av Johan Karlsson att jag är #heltklar som "Mamma Hästen" även till nästa säsong, men ändå... :).

Vad händer med Benka? Får han vara kvar, vill han vara kvar? Jag tror definitivt inte han får agera som den hejarklacksledare som han gjort och som vi älskar. Vi har ju världens bästa Benka i båset! Vad händer med hela web-tv crewet? Intro-ansvariga? Ljudansvariga? Och alla andra duktiga och trevliga Hästen-människor?

Jaja, vi får väl se vart det tar vägen. Jag känner att jag inte blir ett dugg klokare av att sitta här och spekulera och fundera utan jag tar och dyker ner i mapparna här på datorn med alla kort och filmer. Vi får se när jag "kommer upp" igen... jag kan säkerligen inte hålla mig borta särskilt länge. Det finns så mycket jag vill dela med mig av... vissa kort kommer säkert dyka upp igen, vissa kanske ni inte sett. Detta har ni sett, ni som följer "våra" Trissor! De firade slutet av säsongen med skumpa i mittcirkeln... Tack för den här säsongen!

Gummitrissa 1 - Martin Lindgren & Gummitrissa 2 - Niclas Lekander


Inga kommentarer: