Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

13 april 2014

Vandringen

Ja, jag vet att jag tog och rundade av säsongen 13/14 igår med ett tack-inlägg. Men... jag glömde ju en liten detalj. Det var ett par tappra fanz som hade lovat något på nåt socialt nätverk eller dylikt i höstas, eller nej det var en person som lovade vid något slags vad och som sedan spreds sig till en grupp på Facebook. Vad jag kan minnas var det uppåt 50 personer som sedan accepterat inbjudan och faktiskt skulle gå den 4 mil långa sträckan mellan Himmelstalundshallen, Norrköping och Cloetta Center, Linköping. Varför man skulle gå? Enkelt! En motprestation mot spelarna för att de tagit laget laget ända till Allsvenskan... eller för att man kanske inte vågade hoppas på ett avancemang i år heller och tog och lovade något sådant. Och kanske markera för våra grannar att vi är på gång (!). Då kan det lovas en promenad på närmare 8 timmar... i motvind! Nu blev det inga 50 personer som slöt upp vid ishallen, men jag hörde det ryktades om 15-20 personer och bara det får vi anse som godkänt. Själv hade jag inte skrivit upp mig på att gå, jag hade däremot tänkt dyka upp längs vägen som "pitstop" med mat och dryck... men den idén stöp då det visade sig att det skulle promeneras på en av mina jobbhelger. Men, då tänkte jag att jag sticker iväg när jag slutar och tar emot dem i Linköping istället... nehe, mina goda kamrater höll ett så bra tempo att jag inte ens hann stänga butiken innan de var framme, än mindre köra till Slakaland.

Några som uppmärksammade skaran var NT som var där och filmade "avgången"... Klippet hittar ni HÄR.

Jag frågade herr Gummitrissa2 om jag fick blogga om resan och låna bilderna han lagt upp på Twitter och Instagram under dagen, eller om han skulle göra det själv. Jag fick svaret "-Blogga gärna du , jag kommer ligga i koma två veckor :)" Så här kommer bilderna med kommentarer. Samtliga bilder är tagna av Niclas Lekander (utom möjligen sista som rimligtvis borde vara taget av någon annan...) Så här kommer då ytterligare ett tack efter det sista tack'et... TACK alla tokiga, knasiga, fantastiska, påhittiga, sköna FANZ!!!

Vandringen har börjat #gåtillslaka
Borgs kyrka nästa
Kimstad
Ruggig motvind hittills men vi jobbar på. Depå i Kimstad. 
Kämpar!
Kapten @lian99 stod med j20 grabbarna och hejade på oss! 
Hälsning från sektion K! (ps. jag skriver inte in här vad Läckis kommenterade...) :)
Främmande människor lämnar presenter! Stort!
Skorna - Niclas 1-0
Vi har alltså en proviantbil och en läkarbil som följer oss. Lägg där också till supporterbilen som är tredjebil!
7
Finalen... (som var en film, Oslagbara "dånade" sista biten fram till Chokladasken...)
Mission completed!
Här är gänget som tog sig HELA vägen fram! Foto: Michael Bodelsson - som gick nästan hela vägen... ;)

Ser nu fram emot nästa säsong med nya tokigheter som rondellhästar, skyltar och andra roliga happenings! Lev väl i sommar så ses och hörs vi snart igen!


1 kommentar:

Anonym sa...

Bilden är tagen av undertecknad. Denna bil innehåller dem som gick precis hela vägen, fler kom fram men hade åkt lite bil emellanåt för att kunna kurera sig.

Micke B