Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

12 april 2014

Avslut

Igår var det funktionärsfest på O'Learys för alla inblandade i årets upplaga av Vita Hästen. Vi fick också komma. I och med denna känns säsongen nu officiellt avslutad. Sorgligt men sant. Jag har tackat alla hit och dit tror jag men jag slänger in ett tack till... till alla som känner att de har bidragit till denna succé på något sätt. TACK ALLA! Nu... får det vara färdigtackat för ett tag :)



Nu har vi vikt ihop våra matchtröjor och lägger dem i garderoben ett par månader. Vi kommer sakna dem, vi kommer säkerligen kika lite på dem då och då. Vi kommer sakna spelare, tränare och ledare... vi kommer få lära känna nya och säga hej då (och kanske på återseende) till vissa spelare. Vi kommer hinna få abstinens, vi kommer längta, vi kommer följa sillyn med spänning... vi kommer vallfärda till Stallet till ispremiären. Men vi behöver nog en liten paus ändå, mycke' hockey blev de' :). Nu ska jag vila lite... bara en stund. Ses!


Inga kommentarer: