Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

19 mars 2014

Mysigt med hockey

Ja, ordvalet som Niklas Wikegård använde i den HÄR lilla filmen är ju lite kul faktiskt. "Visst vore det mysigt med Vita Hästen i Allsvenskan? The White Horse" - Det kan du ge dig tusan på NickeWicke ;-) Det ska bli riktigt mysigt. Det var dock inte riktigt lika mysigt idag när våra krigare gav sig av på en resa söderut för en viktig match mot KRIF. Från att allas vår Pelle Pryo stått där alldeles ensam i vårsolens tidiga strålar i rondellen hade vädret bestämt sig för att jävlas lite. Pelle hade raggat ihop några tappra själar till men fick denna gång stå och vinka och önska lycka till  i snöoväder, snålblåst och betydligt kallare grader.





Själv anslöt jag precis innan bussen kom farandes... men jag frös precis lika mycket som de andra, oavsett vad de säger. Jag hade nämligen återigen tagit plats utanför spelarbussen för att dela ut mycket uppskattad vägproviant i form av dricka, kexchoklad och fruktsallad. Ni kanske tycker det verkar smörigt att göra så för spelarna, men jag skulle vilja kunna bidra med så mycket mer. Vi har inga miljoner att skänka eller obegränsat med tid att ställa upp för klubben med arbete så vi har valt att sponsra med det vi kan. Och så här inför match tycker jag inte att hembakat passar så därför blir det lite andra saker. Och det är nu specifikt för kvalserien... för det tycker jag att grabbarna förtjänar! För uppskattar det, det gör de. Uffa blev dock lite besviken att det inte var smörgåsar, men nöjde sig med detta ändå ;)




Nu har jag gjort mitt för idag och ska försöka sysselsätta mig här hemma för att inte hinna känna någon nervositet inför kvällen. Kör nu grabbar, vi ska vinna ikväll... #vinnaförGunnarsson


Inga kommentarer: