Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

16 mars 2014

Hemmaplanskvalseriepremiär

Titta... vilka långa ord det går att få till när man inte vill särskriva (även om det hade varit det rätta i det här sammanhanget.) Men jag tycker det är lite roligt att få nya uppslag till "hänga-gubben"-leken. Ikväll är det alltså dags för ytterligare en hemmapremiär i Himmelstalund. Hur det går? Om jag är nervös? Om jag kommer flygandes från jobbet? Ja jo... på B och C svarar jag Jaaa... på A svarar jag: Det vette tusan. Men självklart hoppas jag på vinst. Vi borde kunna rubba den Röda Hästen, speciellt på hemmaplan inför våran publik. Men faktiskt, jag tror på minst en poäng idag.

Minns ni hur hemmaplanskvalseriepremiären slutade förra året? Vi förlorade på straffar mot Piteå. Inför 1982 personer på läktaren. Att det sålts 1700 biljetter redan betyder att vi borde bli fler idag. Här följer lite kort jag tog under den matchen:

Heta känslor - den här har jag publicerat förut då Piteås nr 7 är VÅRAN nr 7 nu
Jimmy Andersson
På knä?

Ville Åman och Ola Svanberg
Alexanderrrrr Berrrrrgh
Peter Nylander har precis slagit in 3-2 till Hästen
Bjässen i Piteåmålet känner vi igen - Oscar Sehlstedt. Alex vaktar bakom ;)

Liten notering bara...

I första perioden då, dryga 5 minuter spelade fick vi en dubbelutvisning för roughing. Vilka som var inblandade? 
05:272 minPIT7. Jaksch, OttoRoughing
(05:27 - 07:27)
05:272 minVIT51. Torstensson, ViktorRoughing
(05:27 - 07:27)

Inga kommentarer: