Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

23 mars 2014

Jag ger upp...

Dagens match var en av de... Idag kom Tingsryd på bes... Dags att bekänna fär... Klacken från de småländska skogar... Det där med medstuds och em... Det sägs att vi befinner oss i zone... Ingenting studsade r... Vändningen på bara någr... Oflyt är bara förnam... Onödiga utvisningar höll på att fäll... 

Nä, jag ger upp... det går inte att med ord börja beskriva det som hände i Himmelstalundshallen idag. Det var något av det sjukaste  jag varit med om. Spelet satt inte riktigt där det skulle, det såg lite segt ut och Tingsryd trummade på bra. De fick utdelning på sina powerplay och Hästarna verkade ha både studsar och domare emot sig, det sista som enögd supporter då vi i ärlighetens namn även fick något med oss.

Det hann spelas 44 minuter, dvs dryga 2 perioder innan första Hästen-målet "trillade" in. Då befann vi oss redan i underläge med 3 mål. Sedan med 4 minuter kvar av matchen, och 1-3 på resultattavlan, blir Gustaf Gardell utvisad och en hel del publik väljer att lämna hallen. Själv var jag inte heller så optimistisk, men jag nöjde mig att gå och sätta mig på min plats istället. Otaktiskt skulle det visa sig då det på den tredje periodens sista 1,5 minut både reducerades och kvitterades! Prata om lagmoral, prata om kämpaglöd... men det finns bara ett ord för det som inträffade idag, och det är MARCUSERIKSSON! Ja, jo... släng med de andra orden och spelarna med men VÅRAN MACKE gjorde 2 mål på 27 (tjugosju!!!) SEKUNDER idag. Och jag fick springa iväg från sittplatsen om jag skulle få något fotat alls idag.

Det var någonstans där som det blev nån slags kortslutning i huvudet på mig och jag börjar rabbla osammanhängande och se allmänt yr ut. Att Lihagen sedan slog in segerpucken ca 4 minuter in i sudden death-förlängingen uppfattade jag knappt... huvudet hade redan börjat snurra ett par varv och jag har inte fått det att stanna än. Så, jag ger upp! Här kommer kanske några bilder, om jag hittar dem... jag har ingen aning vad jag tagit kort på idag, eller var jag råkade lägga dem i datorn. Jag tar och snurrar ner i säng nu och hoppas jag kommer ner från det där femte berget som vi besteg ikväll... för det var en vinglig väg upp idag, antagligen hade jag satt pannan mot en hockeyklubba och snurrat 20 varv innan jag försökte kravla mig upp.

För Gunnarsson!
"Björka"
Bekymrade miner i båset
Axel Brages 10:e raka seger!
Ont i magen
Macke oroar
Stök och bök vid sargen
Måljubel
Maksim, det hjälper inte att viska i domarens öra
Tekning
Ja ni ser... så här snurrig blev jag i slutet av matchen! Såg ingenting ju...




Och en film som inte speglar matchen alls... men det skiter jag i :)
för vi är Häääästarna, hästarna från Peeeking!





Inga kommentarer: