Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

29 mars 2014

Resan fortsätter

Idag var det återigen dags för spelarna att kliva på bussen för en resa ut i "vida världen". Idag stod Stockholm och Arlanda som destination för att sedan fortsätta med flyg till Umeå under morgondagen. Det var betydligt varmare och mysigare ute i solen utanför bussen idag att duka upp lådorna med spelarnas färdkost, behövde inte paraplyet. Efter att ha stått där i kyliga morgonstrålar, tråkregn och blötsnö så kunde jag (vi, gubben hade gjort mig sällskap idag) njuta av den varma vårsolen. Vädret hade smittat av sig på spelarna som var avspända och muntra, det kändes att det inte väntade match ikväll utan att de kunde sätta sig på bussen utan att vara tokladdade och sammanbitna. Det skrattades och skojades och var allmänt trevligt.

Cricka packar buss
Jeff njöt av vårsolen och konstaterade att den påminde om högsommar hemma i Säter...
"Det blir liksom aldrig mer sommar än så här däruppe..."
Svenne hittade en "leksak" parkerad vid bussen. Det skulle provsittas... provstartas... provrullas... provbööörrrnas :)
Hade han fått hade han nog hellre tagit det här fordonet än bussen till Stockholm...
Nåväl, när det hade skrattats och åkts ett tag börjades det hojtas om att klockan har faktiskt slagit TRE nu och vi ska åka! Så Svenne fick kliva av hojen och kliva på bussen istället. Vi hade utfodrat "våra" spelare med smörgåsar och kanelbullar och hivade in smulorna som blev kvar i bilen. Vi ville ju hinna med ett besök i "Häst-rondellen" innan bussen åkte förbi.
Eftersom det var lördageftermiddag hade det samlats en hel del helglediga fanz med flaggor och tutor
Det blev en liten filmsnutt med, men det blev konstigt ljus... skakigt och darrigt... och det gick inte zooma ut av någon anledning. Tar inte med mig denna "lilla" kamera nån mer gång utan jag går tillbaka till den jag brukar ha för jag blev inte helt nöjd med detta. Kul ändå att se spelarna vinka, applådera och ta kort på rondellgänget... det betyder nog en hel del att vi syns och stöttar dem med allt vi kan.




Hoppas du körde försiktigt Glenna! Men enligt enstaka spelares Twitter hade de iallafall kommit till Hufvudstaden där de flanerade och fikade i Gamla Stan! Precis som på en skolutflykt alltså :)
Hehe... skönt "svaj" det blev på bussen där i slutet på filmen, undrar hur det kunde bli så?


Inga kommentarer: