Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

21 mars 2014

Strå till stacken...?

Jag har bestämt mig för att hålla den här bloggen fri från reklam. Iallafall sån där jobbig reklam som marknadsförs av företag via bloggen. Jag gör mitt bästa för att sprida reklam för klubben och laget men gör det då på mitt eget sätt. En nackdel att inte ha störande annonser är förstås att jag inte kan ta de intäkterna och skänka till klubben, men fördelarna överväger så den här trivselbloggen kommer förbli reklamfri.

Men... jag vill förstås dra mitt strå till stacken, som det heter. Jag skrev i något tidigt inlägg när den här bloggen föddes i slutet på förra året att jag ofta fixar och donar med massa konstiga idéer och påhitt. Och det har ni säkert märkt vid det här laget... Jag skrev också att det mesta av mina skapelser går att köpa, utom när jag uttryckligen skriver "ej till salu" efter - fast... det kan förstås diskuteras ;)

Jag har bestämt mig för att de saker ni hör av er till mig och vill köpa, både sånt jag fixat själv eller lyckats ragga ifatt på, får vi komma överens om ett pris på. Jag kommer skänka halva summan av allt till klubben, som tack för att jag lånar klubbmärket. Jag ska försöka ordna en form av mätare här till marginalen där vi kan se hur vi ligger till. Och jag ska försöka göra en ny kategori som heter Till Salu, där jag kommer samla dem. Men det är ingen idé att lägga skambud på prylarna, för det mesta är helt unikt och jag ser ingen anledning att dumpa bort varumärket Vita Hästen. Då behåller jag dem hellre själv. Ikväll ska jag sälja Vita Hästen-laget till Stigas ishockeyspel och den orginella kepsen jag gjorde igår. Håll ögonen öppna här på bloggen för det kan dyka upp fler annorlunda Hästen-prylar framöver... för ni som känner mig vet att jag inte kan sluta ;)


Inga kommentarer: