Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

13 mars 2014

Hur man får en kram av Svenne...

Ja, det var ganska enkelt faktiskt... man ser till att ta hjälp av en väninna kvällen innan. Man åker och handlar och tillbringar resten av kvällen att fixa smörgåsar. Det har bretts, skurits köttbullar, vikts skinka och framförallt plastats in. Här har ni resultatet av gårdagkvällen:


Ja visst ja, gubben bidrog med en låda kexchoklad med. Sen ställer man in korgen i kylen över natten, sätter klockan på okristligt tidigt (eller nej, inte om man jämför med krigarna i bilen som ska se matchen på plats) och kryper ner och sover gott. Man går upp, klär sig i sin finaste tröja och åker iväg till ishallen. Där står Glenna och bussen och väntar redan:


Man ställer sig utanför bussen med korgen i famnen och börjar se spelarna droppa in en efter en. Jag får tillfälle att önska var och en av dem godmorgon och lycka till! Sist av alla kommer ledarna ut för att kliva på bussen och det var glada tillrop när frukostkorgen i stort sett länsades... så glada att Svenne utbrister: "-Jag hade egna med mig men det här var världsklass! Vad "göllig" du är, du måste få en kram!"

Ja, så enkelt är det att få en kram av Svenne... :)

Tilläggas bör kanske att allt sånt här jag fixar med är avstämt med någon inom klubben innan jag genomför det, denna gång med coach Hånberg. Som förövrigt såg mycket glad och upprymd av vad som komma skall idag. Själv känner jag att jag nu bidragit med vad jag kan för att det ska bli vinst ikväll. 

Visst ja... det blev några smörgåsar över. Vet ni vad jag gjorde med dem? Jag skänkte dem till "dåren" :) Pelle som tagit plats i rondellen för att vinka av grabbarna kl 07:10! 





Inga kommentarer: