Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

7 mars 2014

Lugnet före stormen?

Jag var "tvungen" att ta mig en tur till ishallen idag. Eller sanningen är den att jag fuskar med att åka lite skridskor igen. Nu har jag åkt lika många gången på en vecka som jag gjort de senaste 15 åren... dvs 2 gånger ;).

Jag tog naturligtvis tillfället i akt och passade på att göra en besiktning av arenan. När jag kom dit hade laget varit och haft sin värmning och stuckit iväg på lunch. Så det var jag, en vaktmästare och några tränande personer i själva ishallen. Så här tomt och öde gapade arenan:


Men som jag skrev på FB för en stund sedan, det är lugnet före stormen. Ikväll väntar ett kokande Himpa på att ta emot Visby/Roma och håll i hatten alla - för det blir åka av! Var så säkra.


Jodå, hallen står där den ska och tornar upp sig mot den gråblå himlen. Ser okej ut!

Ismaskinen såg redo ut...

Spelarbåsen såg redo ut...

Båsdörrarna gick att öppna och stänga, helt okej...

Isen såg helt okej ut...

Även vid närmare kontroll... (nej, jag ramlade inte)  

Det är förberett inför kvällens hyllningar...

 Och för att allt ska vara helt okej på denna matchdag så, ja - Uffa satt vid omklädningsrummet
 och drack sitt kaffe. Dvs ALLT är redo för kvällens drabbning. 


 Välkomna till Världens Bästa Hockeylag's hemmaborg Visby/Roma... vi får se om ni tar er härifrån ;)



Inga kommentarer: