Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

9 mars 2014

PlayOff 3 - Del 3 - Fanzen och Spelarna

Så... här kommer sista inlägget från fredagens match och här jag försökt fånga firande spelare och hyllande fanz. Jag börjar med spelarna:

Tack till publiken på sektion K



Efter detta måste jag ju ta och visa klacken/arna med. Kvällen till ära kom ju en busslast med supportrar som smygstartat nere på T3. Jag börjar med mina egna kort:

Klacken fyllde hela sektionen!
Sektion K bakom spelarbåset var välfylld
Stående ovationer
Sen följer här några bilder på "Dårarna" :)... och jag tänkte även dra lite citat från Visby/Roma Fans facebooksida.



Angående den sista banderollen fanns att läsa:
"jag har en bra solgantext för visby/Roma: Vi är gutarna från Visby/Roma fans vi älskar våra baggar!"

Foto: Josefin Eriksson
Och även om denna bild fanns det tyckande:
"Tycker vi ska försöka få till något liknande i vår hemma hall ??
Någon som är bra på att texta??? "
"Man skulle kunna ha nåt ljud i högtalarna t.ex gotlandsbagge efter att speakern sagt vem som gjorde målet. Vita hästen hade hästljud under matchens gång efter att speakern sa vem som gjorde målet i hemmalaget!"

Kul att se att vi kunde bidra med idéer till Ön. Bra jobbat både Hästen Fanz och "Dårarna" på K :) Nu har vi satt riktmärket för kvalserien och vi ska väl överträffa detta varje match? ;)






Nu väntar alltså kvalserien... längtar :)


Inga kommentarer: