Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

9 mars 2014

PlayOff 3 - Del 2 - Matchen

Då har vi dragit igång matchen. Visby/Roma är på besök för match nummer 2 i denna playoff-serie med förhoppningen att få till en tredje och avgörande match på lördagen. Själv var jag tämligen säker på att det inte skulle bli en match till, så säker att jag planerade in en liten tripp på lördagen. Om jag behövde ställa in? Skulle inte tro det va? ;)

Det som blev en resultatmässig jämn kamp på Gotland blev en ren och skär överkörning i Norrköping. Gutarna räckte helt enkelt inte till. Vinst med 6-0!

Här kommer mina bilder och filmsnuttar från matchen. Däremot kommer inte klacken med så mycket i det här inlägget... jag spar dem till del 3.

Panoramabild över en nästan fullsatt arena
Härligt att se och höra så mycket folk på plats - 3729 personer
Sama har precis avlossat bössan...
...och pucken letar sig in mellan benen på Bjurö. 1-0
Hästarna var på tårna... först på det mesta
Hm... Bjurö i Visbymålet ser ut att krympa ju längre matchen går
Gardell och Hassel i domardiskussion
Brage hjälper till att städa bort lite blodvite
Är det bara jag som tycker Guten ser lite rädd ut? ;)
Som traditionen bjuder... fight i periodpaus ;)
Men det ska väl hetta till i en sån här match?
Båset, med en välkammad Jeff... men enligt ett löfte om kvalserieavancemang är han numera mindre
välkammad, helt kal faktiskt... iallafall uppepå huvudet ;)
Sama besiktar klubban, och den verkade ju helt okej ikväll
Hästarna surrade friskt runt Visbys mål, denna gång i pp.
Gunnarsson leker kurragömma
Wallén kommer fri, men får inte in pucken...
...och blev inte vidare glad över det. 
Bankelius gosar med domaren...

Hassel och Brage är beredda
Erkgärds grinar illa efter en smäll och klev sedan av
MÅÅÅÅÅÅL!
Vad väntar vi på?
Gardell hugger...

Oj, det blev ganska många kort det där. Och här kommer min film från matchen med. Observera den lilla fighten med Otto... vem, vem, VEM? skriker att det är Jocke? Ser du dåligt, eller tar du förgivet att det är vår reslige back när det är fight på G? ;) hehe... 





3 kommentarer:

Anonym sa...

Angående fighten, det var nog så att du missade Jockes fight 4 meter från Niklas Ottosson (förvirrande när du skriver otto men inte menar jaksch =)) Jocke stod alltså i samma stund som ottosson och gruffade med en gute =)

Unknown sa...

Ja, jo... må så vara :) Dock anser jag att detta var "huvudfighten" då den renderade i utvisning och det blev lite roligt att det skriks på Jocke i samma sekvens. Okej, Niklas får väl heta "Lill-Otto" då trots sina 5 säsonger i klubben (från J18) och borde vara "Otto" med hela klubben... Vi får väl se när han får bli den riktiga Otto ;) - kanske efter 10 säsonger?

Unknown sa...

Förlåt... skrev jag "skriks på Jocke"? Jag menade "brölades på Jooockeeeöööö" ;)