Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

16 mars 2014

Blandade känslor...

Tänk att en sån skön seger kan smaka så beskt. Jag tänker här lägga upp en del kort och en film från matchen. Jag gläds över 3 poäng, jag gläds över 8 gjorda mål på ett lag som spelat i Allsvenskan de senaste säsongerna... däremot gör det så ont att se bilderna på Marcus Gunnarsson igen, liggandes på isen. Jag tänker inte debattera rätt och fel, ishockey är en kontaktsport men en spelare som uppträder på det sättet och får en annan spelare att abrubt avsluta sin säsong med kraftig hjärnskakning... då mår jag illa. Det är med viss tveksamhet jag publicerar de bilderna idag.

Det blev ett annorlunda mottagande för spelarna idag
Lihagen och Gunnarsson skapar målchans
Det krävs en del att få kapten Lihagen på fall...
Jocke får åka och sätta sig i utvisningsbåset en stund
Macke blir upptryckt i sargen
Dagens klack
Vette sjutton om inte isen måste spolas om fler gånger... så het som Macke är nu borde den smält för längesedan
Sektion K
5-2 blev tillslut 8-5
Måååål!
Otäck bild. Gunnarsson helt utslagen efter Nettelbladts fula tackling
Första rapporten från sjukhuset sa kraftig hjärnskakning
Här har ni de mysiga polarna i bortaklacken, som sjunger "Det ska göra ont att möta Troja" när det ligger en livlös spelare på isen! SKÄMMAS BORDE NI! Åk hem till skogen och kom inte tillbaka.

Inte heller så roliga bilder - slutade med dubbelutvisning
Tack till publiken och klacken
Som sagt, vinst mot ett bra lag... 3 fina poäng... och ändå känner jag mig lika tom som Himmelstalundshallen.

Jag önskar dig Marcus Gunnarsson ett snabbt tillfrisknande och hoppas du är på benen snart!

Här är den obligatoriska matchfilmen:





Här är kvällspressens artiklar om det som inträffade idag:





Inga kommentarer: