Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

9 mars 2014

PlayOff 3 - Del 1 - Hyllningarna

Sådär ja... nu har jag landat efter fredagsmatchen och helgen i övrigt. Jag har tittat igenom mina kort och filmsnuttar från matchen och insett att jag får dela upp det här inlägget i 3 delar, det blir alldeles för mastigt annars.

Jag börjar med hyllningarna! De kom ju ändå först. Vi var uppe i hallen tidigt för att komma i den rätta pläjåff-stämningen och det var ganska enkelt gjort då hela hallen vimlade av fanz, legendarer, ledare, fyllskallar, höjdare,  T3-are och vanlig publik. Det sjöngs, det dracks öl, det åts mat, det hejades, det snackades och hallen fylldes. Inte fullsatt men knappt 3800 personer kändes som fullsatt. Men det målet har vi kvar att uppnå den här säsongen. Säsongen som fortsätter i 10 matcher till... 10 stenhårda matcher... och vi älskar't!

Just ja, hyllningarna var det ja ;)
Innan nedsläpp till kvällens match skulle de alltså hyllas, de tre legendarer som blivit framröstade av NT's läsare under februari. Dessa tre herrar är numera odödliga inom Himmelstalundshallens väggar:



Här är några av mina bilder från själva firandet. Tyvärr blev några lite suddiga så jag tar och länkar även till NT's reportage här nedanför.









Foto: Norrköpings Tidningar Magnus Andersson





Inga kommentarer: