Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

31 mars 2014

Man är väl lite galen?

Jo, lite galen är man allt. Eller vad sägs om att när "vanligt" folk ägnar slutspurten av helgen till att softa med familjen i tv-soffan och försöker dra det sista ur ledigheten innan kudden ropar. Då... får man infallet. Ahh, varför inte visa grabbarna att en förlust inte är hela världen (än). Rondellen? Självklart! Banderoll? Jag fixar! Efter lite rotande i linneskåpet hade jag ett gammalt lakan jag kunde avvara, sedan ut i garaget och riva. Ja, ett par sprayburkar fanns det. En ickefungerande... två halvfungerande - det får duga. Det ingen sagt var att ska man spraya med sån färg ska helst det man sprayar på stå upp (har ni försökt få ett lakan att stå upp?)... när det ligger på backen måste man antingen ha ett otroligt tålamod eller skaka burken konstant medan man försöker skriva. Nån som fattar att det inte blev speciellt vackert konstverk? Nåväl, efter ett par för mig ovana kraftuttryck blev det iallafall någon form av resultat och det fick duga. Sen var det bara att sätta sig ner och invänta ankomsttid. Efter midnatt var det sagt... och nu började "anmälningarna" rulla in om deltagande. Några tappra skulle vi allt bli :)

Så här i efterhand var det kanske dumt att låta hunden vara hemma, han hade kunnat få ersätta den stulna rondellhästen för en stund? Vit är han ju iallafall... Men nej, han fick vara kvar när vi tog oss till rondellen. Där står redan två bilar och en till dök upp så vi blev 6 personer som vinkade och tog emot iallafall. Vi hade dammat av budskapet "I med- och motgång - vi ska fixa't" för att visa att vi fortsätter stötta. Nu hoppas vi på full hall på tisdag och det skulle inte sitta helt fel med en vinst då...










Inga kommentarer: