Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

14 mars 2014

Sysselsättningsbrist?

Nä, någon sysselsättningsbrist lär inte råda på Försäkringskassan i Norrköping iallafall! Stora delar av staden har nämligen drabbats av feber... HOCKEYFEBER! Sjukskrivningarna borde stå som spön i backen... eller som uppsnurrade Piteåspelare :) Men visst är det härligt när man slår upp tidiningen/arna (vi som är så gammalmodiga har faktiskt papperstidningen kvar - och under hockeysäsongen har vi dessutom bägge) och möts av detta:

Dagens och gårdagens upplagor av Folkbladet och NT

Så här vill vi ha det varje dag! Vi Norrköpingsbor som sätter Vita Hästen före både IFK, Dolphins, Vargarna, Sleipner, Oilers och allt vad de heter har alltsom oftast fått leta efter en liten notis i ena spalten om vi ska läsa om ishockeyn i staden. Visst, en stor eloge till NT's hockeybloggare Heikki som lyfter upp laget när han kan. Men det mättar inte fanzen, utan vi vill ha mer, mer, mer... :)

Det är också väldigt kul för alla oss som följer laget att det rapporteras "inifrån" både av spelare och ledare, i år mer än någonsin! Det ska vi tacka vår öppenhjärtiga coach Hånberg för. Visserligen kanske han blev "påtvingad" att ta upp sin Twitter igår när vi hittade honom där och hans notifikationfunktion måste flippat ur. Han hade 6 st tappra följare då... senast jag tittade (ca 12 timmar senare) har han 128 st. Och se... visst ramlade det ut några tweets, som vi sväljer med hull och hår. För den aptiten har inte minskat - trots att vi har FEBER.


Inga kommentarer: