Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

11 mars 2014

Ett sidospår

Ja, det här är ett litet sidospår, eller snedskär om man så vill. Jag hade tänkt skriva ett inlägg om våra motståndare men det får vänta. Jag tänkte bara jag måste visa vad som kom på posten idag:


Bakgrunden till detta följer här:

I helgen var jag och hälsade på mina föräldrar som bor i Norrtälje och min pappa hade precis fått komma hem från en kortare sjukhusvistelse. Han är 90 år fyllda och ska snart fylla 91. När han fyllde 80 år fick han en dator i present och har sedan dess lärt sig hantera den riktigt bra för att aldrig ha sysslat med sån elektronik alls i hela sitt liv. Han använder sin dator till att lägga patiens, läsa lite på internet, skicka mail och hör och häpna... hålla koll på familjen via Facebook! Han har alltid varit sportintresserad även om han aldrig haft ett favoritlag i ishockey vad jag kan minnas, men nu när både jag och min syster blivit bitna av sporten och har varsitt favoritlag följer han dem med glädje. I mitt fall har han till och med smugit med och blivit medlem i Himpafältet... mest för att se vad jag delar med mig men även hålla koll på Vita Hästen som han vet att jag brinner för. Han förstår dock inte riktigt hur jag har tid med allt...

Att Gustaf Gardell är från Norrtäljetrakten visste han om och när nu denna artikel var publicerad i den lokala pressen så ja... den klipps ut och skickas till mig. Tack pappa, du är fantastisk! Jag hoppas du får dela min glädje om en sådär 10 matcher :) 


Inga kommentarer: