Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

10 mars 2014

Finbesök

Ni alla som var i Himpa i fredags fick höra Benka presentera finbesök i hallen. Herr Mikael Fahlander fanns på plats... och jag tog faktiskt ett kort innan jag visste om detta helt säkert. Jag tyckte mig känna igen herrn där på sektion D bredvid Johan Karlsson och tänkte, ja jag tar väl ett kort då. Och visst var det Fahlander.

Sponsor & Sponsor/styrelseledamot
Visst ser det ut som om de uppskattar underhållningen. Kortet togs i första perioden som innehöll 3 mål av hemmalaget och med tanke på den snygga halsduken som pryder Mikael så föll det i smaken ;)

Mattias Heikki fick en pratstund med honom som presenterades i dagens NT. Här är länken till den artikeln:



Det kommer bli en spännande framtid för klubben och förhoppningsvis ljusare med bra sponsorer och hårt arbetande personer med hjärta för klubben. 


Inga kommentarer: