Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

1 januari 2014

Nytt år...

Idag är det alltså 2014... det är i år det ska hända! Men just idag tror jag att det är lite lugnt och stilla, visst det florerar rykten och bekräftelser på utlåningar på Twitter mm om vissa av våra motståndare men någon riktig "bomb" har ännu inte briserat, än. Fast... har man följt Vita Hästen ett tag så vet vi alla att det kommer! Jag håller mina tummar för att de är positiva bomber man kommer (för det känns väl mer som om frågan är NÄR och inte OM) smälla av i år. Enligt Mjörnbergs "Årets-"lista är ju Vita Hästen årets skandalförening. Vet inte riktigt om skandal är rätt ord, finns andra som kan aspirera på den utmärkelsen kan jag tycka. Men en sak är säker och det är att det är aldrig lugnt och tråkigt runt klubben. Är man hängiven supporter är det bara att spänna fast säkerhetsbältet och hänga med... 'cause it's a hell of a rollercoaster-ride!

Medan vi väntar på det nya årets händelser tar jag och gubben tag i en av hans julklappar... Nåt måste man väl ha att göra tills på fredag? Ett pussel på 1000 bitar får duga... Jag har tittat noga på motivet, och nog får jag säga att några karaktärer har jag hittat. Både på isen och i publiken :) fast det skulle ju nästan kunnat vara ett derby mellan Mjölby och Tranås ;)




Inga kommentarer: