Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

6 januari 2014

Fyra Finurliga Frågor - Fredrik Jensen

Men nu har det nog blivit dags för en ex-häst till... eller en häst i allra högsta grad, men inte aktiv i laget... men väldigt aktiv i klubben. Äh, ni fattar... vår favorit-vd på tur:

Fredrik Jensen - Vita Hästens vd

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: Jag hade nr 33 och det fanns egentligen ingen speciell anledning till det. Hade det numret de sista 8 åren av min karriär.

2. Vilken är din absoluta favoritlåt för att tagga upp till match?
Svar: Körde Darude - Sandstorm ett tag minns jag iaf. Men vilken musik som helst som man gillar funkar. Bara det inte är för lugnt.

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Kanelbullar givetvis. Det är egentligen det enda bakverk jag verkligen uppskattar.

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Hade ett tag Kalle & Hobbe på masken så jag svarar Kalle.
Fredrik "Calvin" Jensen
vem Hobbe är bakom ryggen på Jensen är oklart...
Kalle (Calvin) är en odräglig, impulsiv, upprorisk, självisk, intelligent och lättretad men även godhjärtad sexåring med en bred vokabulär, livlig fantasi och många alias. Pappan gillar att slå i Kalle lögner om livet, medan mamman mest är trött på Kalles ständiga påhitt. 
"Sportintresserad" är han så klart, han och Hobbe har skapat Kalleboll, en motpol till alla nuvarande sporter. Kalle anser nämligen att sporter är för hårt styrda av regler varför Kalleboll har en minst sagt dynamisk regelbok. Det finns en huvudregel som aldrig får ändras eller ifrågasättas: Alla spelare måste bära en Kalleboll-mask, som kan liknas vid en tvättbjörnsmask. Spelare i Kalleboll kan när som helst under spelets gång skapa en ny regel och välja om motspelarna ska få kännedom om regeln eller inte...
Hehe... tur att inte det gäller i vårt seriesystem då, eller otur kanske om det är vi som skapar reglerna ;) Vi får kalla sporten för "Jensenpuck" då...

Inga kommentarer: