Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

30 januari 2014

Bilder Vita Hästen - Mörrum

Idag hindrade mitt arbete mig att se matchen från första nedsläpp men trots snöovädret lyckades jag ta mig genom dörrarna på Himmelstalundshallen ca 13 minuter in i första perioden. Jag ställde mig med kameran i högsta hugg som vanligt och här kommer några bevis på det. Jag upptäckte att jag kanske koncentrerade mig aningen för mycket på själva fotandet för jag kan inte riktigt säga om det var en bra match eller inte. Men känslan jag hade var att det gick åt rätt håll... kändes som om vi fått in lite "bortaspel" i hemmaborgen och så länge det ger tre poäng är jag mer än nöjd. Finesserna kan komma varteftersom...

Killen med seriens längsta hockeyklubba ;)
Båssnack
Jocke hjälper till att hålla rent framför Sperrle
Sperrle gjorde en bra match, han lämnar nog inte över förstaspaden till Brage utan fight ;)
Mys i sarghörnet... eller nåt?
"Torsten" kämpar framför mål
Låsning? mmm...

Mörrumspelaren delade inte domarens uppfattning om utvisning
Fasiken så skönt inne i hallen... tur att Hästen inte spelar bandy ;)

Jocke vänder uppochner på sin motspelare
Tillkrånglad situation framför mål där det i ärlighetens namn borde blivit mål för Mörrum. Den skadade spelaren reste på sig straxt efter och åkte tillbaka till båset för egen maskin
Par i kaptener
Kort taget bakom det repiga plexit...
Två fans väntar ihärdigt på varsin autograf iklädda nya tröjor
Kapten Lihagen med två mycket nöjda fans!
Jag ska försöka få till en liten film med, men det får bli imorgon. Blir det någon kommer uppdatering under morgondagen.

Här kommer den utlovade filmsekvensen. Dock upptäckte jag att den är lite missvisande för att spegla matchen då den innehåller mer pp än framgångsrikt bp. Och inte mycket på de spelare jag tyckte gjorde det lilla extra förutom en av "Torstens" puckstölder. Där får jag helt enkelt skärpa mig och nosa upp bättre situationer.






Inga kommentarer: