Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

28 januari 2014

Fyra Finurliga Frågor - Fredrik "Grizzly" Eriksson

Nu har jag hittat en till... mera målvakter åt folket ;). Här har vi den förre målvakten som även är tränare i klubben samt spelare i IK Guts div 3.

Fredrik "Grizzly" Eriksson - fd målvakt nu huvudtränare för J20 samt målvaktstränare A-laget.

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: Nr 1, var det som fanns ledigt annars hade jag alltid 39.

2. Vilken musik lyssnade du på för att tagga upp till match?
Svar: Run to the Hills (Iron Maiden)

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Muffins, gärna med äpple o kanel

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Kronblom



Grizzly "Kronblom" Eriksson

Ja, se där ja... en Kronblom till! Jaja, Stefan Erkgärds - du får maka ihop dig på soffan för Fredrik vill också få plats där ;)

Så här beskrivs han:
Kronblom en lat man i övre medelåldern som bor i Vinkelboda. Han tycker bäst om att ligga inne på sin kökssoffa och ta det lugnt. Detta uppskattas inte av hans fru Malin, och ännu mindre av svärmodern, Agata. Det är ofta spänt mellan Kronblom och svärmodern. Kronblom gör vad som helst för att slippa se sin svärmor. När det gäller att bli av med sin svärmor så är inte Kronblom längre lat, utan kan jobba riktigt hårt, om han vet, att han slipper se henne. Ofta lyckas han också med att bli av med henne.

Inga kommentarer: