Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

9 januari 2014

Fyra Finurliga Frågor - Erkki Saramaa

Efterom vi verkar ha klivit över på "kontorspersonalen" nu är det väl lika bra att Sport-/Marknadschefen ,tillika favorit, också får svara.

Erkki Saramaa - Sport-/Marknadschef

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: Det kommer jag inte ihåg... jag blev tilldelad det. 

2. Vilken musik lyssnade du på för att tagga upp till match?
Svar: Vangelis

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Drömmar

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Fantomen


Erkki "Fantomen" Saramaa
Se där ja, en fantomen till... en i laget och en i ledningen. Det måste vara bra. Vi kör en CopyPaste på Morgan Hassel då eftersom han valde samma figur...

Fantomen är en trikåklädd brottsbekämpare som bor i det fiktiva afrikanska landet Bengali. I serien ses Den vandrande vålnaden av omvärlden som odödlig, vilket har sin förklaring i att jobbet gått i arv från far till son..Fantomen bär mask och åtsmitande trikåer. Trikåerna är blå i Sverige, lila i USA och har internationellt sett haft många andra färger, bland annat röda i Italien. Han är en mystisk maskerad hämnare som sprider skräck bland bovar, med dödskallen som symbol.

Här är några av Fantomens ordspråk - lite lätt omskrivna även denna gång:
  • Då Fantomen rör sig står andra sportchefer stilla
  • Det finns nätter då Fantomen lämnar ishallen och går på stadens gator som en vanlig man
  • Du hittar aldrig Fantomen – han hittar dig
  • Fantomen är hård mot de hårda
  • Sikta aldrig på Fantomen
  • Fantomen har tio Hästars styrka
  • Då Fantomen frågar svarar man
  • Att vakna på natten och se Fantomen – då vet du att du blivit värvad...

Inga kommentarer: