Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

26 januari 2014

För helSIKe Hästen, idag vinner vi.

Idag är det dags för match mot Skövde, igen. Förra gången när de kom hit försökte jag vara lite rolig att påpeka dimman som låg över ett grått Peking berodde på rökta SIKar. Vi vet ju alla hur det gick med det :( men för att se lite positivt i det var att vi ändå fick med oss en poäng. Denna gång tänker jag inte vara kaxig på det sättet då, men jag är ändå relativt övertygad om att grabbarna har 3 poäng med sig i bussen hem idag. Det har gnällts lite här och var att vi måste alltid ta tre poäng i våran borg om vi ska få publiken att komma tillbaka och sponsorerna att öppna plånboken. Det är givetvis en poäng i det, men än är det väl ingen fara på taket. Vi ligger 2:a i tabellen där de 4 bästa spelar PO. Och naturligtvis satsar Hästen på att vinna serien, vilket lag med den chansen skulle låta bli på allvar? Snart, mycket snart säger det klick (eller som KHK förra säsongen som pratade om sin berömda "knapp" att trycka på) och spelet sitter som det ska och vi vet att de kan.

Jag hoppas att laget började dagen med en kraftig frukost bestående av en redig rågSIKtsfralla, gärna med lite tsatSIKi på. Att ni packat ner en mumsig perSIKa att avnjuta till muSIKen i bussen. Att ni har för avSIKt att ta med alla poängen hem till Norrköping och låter Skövde stå där långa i anSIKtet när de kommit till inSIKt att Hästen har bättre fySIK än er. Och med SIKtet inställt på Allsvenskan. Det kan bli ännu en klasSIKer med tvåsiffrigt, men utSIKterna för det har hårdnat. Om jag får vara förSIKtigare i min tippning så är min åSIKt att vi vinner med 4-2 idag. Det utan att beSIKtat laget eller gjort någon långSIKtigare analys. HelSIKe vilket fiskstim som smög sig in, helt oavSIKtligt förstås :) Tur som attan att jag inte heter JesSIKa med...


Nog tramsat, nu är det mindre än två timmar till nedsläpp. Då supporterbussen till Skövde blev inställd kommer matchen ses hemma i soffan via datorn. Men heja, det ska vi... så till och med vägglössen tar sitt pick och pack och flyttar.



Inga kommentarer: