Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

5 januari 2014

Tungt.. eller tändvätska?

Ja, det var tungt att tappa poäng idag. Men jag tycker ändå att det är för tidigt att slänga fram yxan. Visst, idag såg det inte ut att stämma speciellt mycket därute på isen (ha i åtanke att jag endast såg period 3 på plats i hallen). Flertalet av spelarna kom inte alls upp i den nivån vi vet och sett att de kan. Viljan eller orken - vad var det som brast? Vi vet alla att det här laget kan så mycket bättre och i stort sett alla från stan kräver vinst varje gång annars är allt "skit & pannkaka". Jag tycker nog att det är bättre att åka på poängtapp nu i början så de kan jobba ihop till vad som komma skall. Jag är inte orolig... såvida det inte är viljan som brister, men det kan jag inte i min vildaste fantasi tro. Det är hårt jobb som kommer krävas av våra kära Hästar, inte en match på den här sidan nyåret kommer kunnas spelas av genom att ställa ut grillorna på isen och tro att man kan lira tröjan av motståndarna. Bortlirade tröjor får vi bara när allt bara fungerar... och det kommer, det är jag övertygad om. 

Upp med hakan Macke...
Nu samlar vi ihop oss, både spelare, ledare och fanz. Knyter handen i fickan och ger oss f-n på att det här ska bli året då vi går upp. Men vi måste hjälpas åt - allihopa! Även om det blev "fiasko"(vad jag hörde från vissa håll på läktaren iaf)  i hemmapremiären är det ju det här vi gått och väntat på hela hösten. Vi kan inte svika laget nu, jag hoppas fler förstår vad en taggad hemmapublik kan åstakomma. 



Inga kommentarer: