Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

18 januari 2014

Fyra Finurliga Frågor - Alexander Bergh

Men vad sägs om att "damma av" en Ex-häst till? Vår förstemålvakt från förra säsongen har snällt svarat på mina frågor. Varsågoda:

Alexander Bergh - fd målvakt numera mäklare på heltid

1. Ditt tröjnummer i Hästen - varför blev det just det numret?
Svar: När jag kom upp i A-laget fick jag nr 31 och det behöll jag sedan större delen av min karriär. Jag hade nr 1 någon säsong men gick tillbaka till 31:an.

2. Vilken musik lyssnade du på för att tagga upp till match?
Svar: "Get by" med Petter

3. Vilket kaffebröd får inte saknas på ett kakfat?
Svar: Hallongrottor

4. Om du var en seriefigur - vilken är du mest lik?
Svar: Spindelmannen skulle lika gärna kunna vara jag :)


Alex "Peter Parker" Bergh
Den nördige tonåringen Peter Parker började sin karriär som superhjälte i New York där han, under en föreläsning/experiment i skolan, blev biten av en radioaktiv spindel. Detta medförde att han fick övermänskliga krafter som liknas vid en spindels förmågor. Han fick "en spindels proportionella styrka". Övermänsklig styrka, vighet, spänst och reaktionsförmåga är några av egenskaperna som Spindelmannen förknippas med. Krafterna medförde inte (i början i alla fall) egenproducerat nät, utan Parker lyckades framställa en nätliknande substans som han använde till att svinga sig runt i New York med.

Översatt till östgötska betyder det: Den lovande yngligen Alexander Bergh började sin karriär som burväktare i Vita Hästen där han under en träning i Stallet blev biten av hockey. Detta medförde att han fick såna därna krafter som liknas vid en målvakts förmågor. Han fick "en Hästs styrka". Överjordisk styrka, vighet, spänst och reaktionsförmåga är några av egenskaperna som Vita Hästens målvakt förknippas med. Krafterna medförde inte egenproducerat nät, utan det fick han låna av kommunen för att klä sin målbur med...


Själv har jag en liten fråga till Alex... varför hade du inte en sån här? :)

Inga kommentarer: