Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

19 januari 2014

Seriefinal

Ikväll var det seriefinal i Norrköping. Kallinge/Ronneby kom på besök. Allt var uppdukat för en hejdundrande hockeyfest... det hade kommit dryga 2100 personer för att se matchen, det var en stor bortaklack som sjöng matchen igenom, det var en hemmaklack som också gjorde sitt till för att skapa stämning. Men... det visade sig att våra Hästar inte riktigt var med i matchen. KRIF var bättre på precis allt de tog sig för på isen. Nä, förresten... en sak var de betydligt sämre på och det var att räkna till FEM! Tre gånger i matchen blåstes de av pga för många spelare på plan. En gång är väl okej... två gånger är klantigt... men TRE? Jaja, de får väl ta fram kulramen och räkna in sina tre poäng iallafall. Jag ska villigt erkänna att Hästen hade inte mycket att sätta emot idag. Även om det reducerades på ren vilja mot slutet. Vi får bryta ihop och låta Mariestad sota för den här förlusten på onsdag istället. Då hoppas vi att spelet sitter redan i period ett, absolut senast i period två för det är lite vanskligt att hela tiden vänta till sista perioden med att ösa på.

Här följer en liten filmsnutt, och jag skulle inte kalla det highlights. Vad är motsatsen? Downdarks? Jaja... ni kommer fatta. Det hela slutar iallafall med två Hästen-mål eftersom det här är en trivselblogg där vi ska ha trevlig tillsammans ;)





Krigande Hästar räckte inte till idag
Här är jag, här är jag...

EDIT:
En liten present så här i efterhand till lagledningen i KRIF ;)


Och en liten träningsdetalj i all välmening till vännerna i Hästen... 


Inga kommentarer: