Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

7 januari 2014

Willerwallan...

Jag har upptäckt en sak när jag tittade igenom lite kort här hemma. Det här med att bli "bortplockad" i ishockey är inte det spelarna strävar efter och jag måste säga att många är spelarna i Hästen som inte blir det. Naturligtvis tänker jag i första hand på Gardell och Bankelius som är oerhört nyttiga framför motståndarmålen. De tar emot stryk i parti och minut, och ja... de ger väl i ärlighetens namn en hel del med. Men jag uppmärksammade en annan "stor" liten spelare som får ta väldigt mycket stryk. Om jag lyckats fånga en del på bild är det nog bara en bråkdel av vad han får ta emot i "willerwallan" framför mål... Ja, naturligtvis menar jag den lille, snabbe och tekniske William Wallén... som motståndarna ofta ser sig nödgade att stoppa på alla tänkbara sätt när de inte hinner med i svängarna. Här kommer ett litet axplock av bilder, vissa suddigare än andra men det blir inte alltid bättre med min kamera.

Här är han, vår store lille lirare nr 21
Försök till att få stopp - hålla i...
fungerar inte det så tar de ett nacksving...
fäller honom...
låser fast honom...
och fullständigt vräker omkull honom...
Men ger sig gör han inte, alltid en källa till oro för motståndarna.
Sen att han sin historia i bagaget gör det inte mindre beundransvärt det han utför på isen. Om ni missade reportaget med honom i samband med tv-pucken kan ni se det här. Imponerade av honom måste jag säga. Låt honom få vara med och ta oss till Allsvenskan!






Inga kommentarer: