Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

3 januari 2014

Bussresa...

Idag rullade såväl spelarbuss och supporterbuss till Skaraborg och Mariestad för premiären av Allettan. Själv satt jag inte på någon av dem ;). Första perioden följdes via swestats på jobbet och i bilen hem, resten av matchen sågs via web-tv. Men ärligt talat, jag vet inte om det var jättemycket att se egentligen. Visst, lite nervös blev jag men kanske inte så mycket av spelet, eller jo lite. Men det som jag blev mest nervös över var hur domaren dömde i matchen. Man kunde liksom aldrig vara säker på något domslut - och det gällde båda lagens förehavanden. Enligt tradition är matcherna mot Mariestad lite griniga och kämpiga, men när man såg vad domaren dömde alt inte dömde för kändes det som det urartade en del. En krigarinsats får vi väl kalla det ändå.

Det blev en utvisningarnas match. Totalt i matchen delades det ut 90 minuter på botbänken. Mariestad satt av 43 st av dessa och följdaktligen satt Vita Hästen av 47 av dessa. 

Vita Hästen - 5, 6, 11, 21, 24, 34, 51, 52, 91 = 9 olika spelare i utv.protokollet
Mariestad - 5, 10, 20, 21, 28, 89 = 6 olika spelare i utv.protokollet

Passande logga???
Bussarna ja... rapporten från supporterbussen på ditresan löd: 
"Bra drag! Det är lite blött och folk ber på sina knän om rökpaus"

På hemresan:
"Nu är halva bussen trötta och hälften har fest. Bra drag längst bak i bussen!"

Från spelarbussens hemresa rapporteras:
"Lugnt i bussen, händer inte mkt men skönt o va igång igen efter helgerna. Dom (tillresta supportrarna) var ett bra stöd idag i Mariestad!"


Nåväl... premiären avklarad, tre poäng i trunken och förhoppning om ytterligare poäng på söndag då Skövde kommer och hälsar på. Vi ses i hallen!


Inga kommentarer: