Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

28 januari 2014

Heliga slinkan...?

Man ska inte sitta och svamla så här sent men nu blev det så. Antagligen är jag den enda som tycker sånt här är kul och vissa kommer inte fatta alls... Men om man tar ett namn, säg mitt eget och så kastar man om bokstäverna så det bildar nya ord, det kallas för anagram. Mitt namn och Världens bästa hockeylag skulle kunna bli:

Angelika Aronsson - kalsongerna sa nio

Vita Hästen - vi satte hän / näst i havet / het vit näsa

Är ni med? Jag tog ett gäng av spelarna i Vita Hästen och gjorde samma sak. Kan ni lista ut vilka spelare vi får ut av detta - släng om bokstäverna och ni hittar dem:

tjockhosta
kontorets svinsort
brigadens ormjakt
inneha kiselburk
flaggade strul
pilsnerledare
färgad skets ner
ser simon ruckas
som stearinpojke
smör slits ännu
sonson hann tjoa
dryper anleten
heliga slinkan

med reservation för felstavning i denna sena timme...

Jag har fler på lager, men jag tror det räcker här. Nå vågar ni gissa på någon? Seså... använd kommentarer till att gissa. Godnatt...


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjockhosta – Otto Jaksch
kontorets svinsort – Viktor Torstensson
brigadens ormjakt – Joakim Strandberg
inneha kiselburk – Henrik Bankelius
flaggande strul – Gustaf Gardell (minus ”n”)
pilsnerledare – Daniel Sperrle
färgad skets ner – Stefan Erkgärds
ser simon ruckas – Marcus Eriksson
som stearinpojke - JAG GER UPP!!!
smör slits ännu – Linus Näsström
sonson hann tjoa – Anton Johansson
dryper anleten – Peter Nylander
heliga slinkan – Niklas Lihagen
/Marie

Unknown sa...

Snyggt! Ja, jag skrev med reservation för felstavning. Jag har rättat Gardell i texten nu till "flaggade strul", tack för att du såg det. Du får fundera vidare på den där stearinpojken ett tag, om ingen annan knäcker den får jag AVSLÖJA :)

Damien sa...

Joakim Petersson är stearinpojken, eller?

Unknown sa...

Japp, det är klart att Jocke är vår stearinpojke ;)
Bra jobbat!