Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

16 januari 2014

Jag hamnade i Vimmerby...

Jag skulle ju inte åka på den här bortamatchen eftersom jag jobbade, men... tja pga den viktiga vinsten i Tingsryd, "tjatande" väninna och förstående kollegor så anmäldes jag till supporterbussen ner till Småland. Så i värsta snöovädret knökar vi in oss i en inte riktigt fullbokad buss och beger oss ut på E22:an. Trevlig stämning, bra chaufför och dubbelvinst för min gubbe i 50/50-lotteriet så det hade inte kunnat börja bättre!

Insidan av Vimmerby ishall
Naturligtvis var "våra" Trissor - kommentatorerna för web-sändningen på plats liksom "kamera-crewet" Benjamin. På första parkett skulle man kunna säga ;) Aningen ostadigt, aningen oskyddat, men det funkade ju. De blev bara "beskjutna" en gång vad jag kunde se.

"Pressläktaren"...
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen i sig, jag tycker att Micael Rundberg som driver VHbloggen sammanfattade riktigt bra. Det inlägget tycker jag ni ska läsa här:


Noterbart är att stämningen i hallen var trevlig, man kände sig som Hästen-fans riktigt välkommen och det var inga problem att prata och diskutera matchen med "de inhemska" ;) Det fanns ett par tillfällen då vi diskuterade domarnas insats... jag måste bara lägga upp de här två kortet när vi pratat domare, för jag tänker inte skriva här vad jag tycker. Allt passar inte i tryck ;) men jag ska vara storsint att säga att båda lagen drabbades av en viss inkonsekvens.

Tycker herr Magnusson så mycket om sin pipa eller är det möjligheten att
bestämma han njuter så av?
Fast det är klart, har man så kärvänliga kollegor kanske det är ett mysigt jobb...?
Hm... övar du på en "frälsar-pose" Pelle? ;)

Nåväl, matchrapporteringar har skrivits och highlights har publicerats så jag har väl inte så mycket att tillägga om det förutom att jag har klippt ihop en egen liten film igen. Nedan får ni kanske inte några "highlights" utan mer "råkade fastna på film"-sekvenser. Det är en blandning av lite sång och lite dans, dåligt med naket men lite gruff och några mål. Kul är ändå uppskattningen från Hånberg vid slutsignalen och så Jeff då... det är du som ska applåderas.





Slutligen måste jag ta med det här kortet... Vad pysslar Svenne med? Kollar du om Pelle har stängt gylfen? Eller vill du se vad han har skrivit på tavlan? Ryggskott? 



Inga kommentarer: