Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

2 december 2013

Orättvist?

Jag funderade mycket över hur jag skulle utforma min intervjuserie här på bloggen... och första tanken var att spelarna skulle få beskriva sig själva med lika många ord som siffran på ryggen. Men... sen kom jag på att det inte var riktigt rättvist mot Niklas Ottosson #91 :) Han skulle ju få hålla på hela dagen och leta ord, om det ens finns så många... Och det har han ju inte tid med, då han enligt Twitter är en dubbelarbetande svärmorsdröm som ofta försover sig.



Därför blir det FYRA FINURLIGA FRÅGOR istället... och eftersom det är ishockeyspelare/ledare som är intervjuoffer här kommer frågorna naturligtvis inte handla om det... ;) Dessa frågor har jag ställt och hoppas att svaren börjar rulla in så jag kan publicera dessa.

1. Vilket nummer spelar/spelade du med i Hästen, och varför blev det just det numret?
2. Vilken låt är din absoluta favoritlåt att tagga upp till match med?
3. Vilket bakverk får inte saknas på ett kakfat?
4. Om du var en seriefigur, vilken är du mest lik?

Om ni har tips på andra personer än dagens lag/ledare vars svar ni vill se får ni gärna kommentera här. Det går ju faktiskt att ändra lite på fråga 1 då inte alla spelat i Hästen otroligt nog... men man skulle ju kunna vända sig mot IK Guts med?

3 kommentarer:

Damien sa...

Emil Empa Alengård, när han och Mjölby kommer den 11:e december. Han verkar vara ödmjuk och trevlig, jordnära men ändå en otrolig talang

Unknown sa...

Emil är tillfrågad... bara vänta och se om det dyker upp några svar.

Damien sa...

Såg det på twitter och det ser ju lovande ut. Kul!