Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

5 februari 2014

Winter Classic at The Himpafield Outdoor Arena

Alla ishockeylag med självaktning har naturligtvis ett Winter Classic. En jippoliknande tillställning mellan två superlag. Så här såg det ut när Toronto mötte Detroit till exempel:

Bild från CBSsports

Jag packade ner kameran och nyrullade pannkakor och begav mig till Norrköpings svar på Michigan Stadium - uterinken vid Stallet. Där kom de farandes, i bakluckor mm... spelarna, som för dagen var indelade i Röda Vita Hästen och Vita Vita Hästen. Jag behövde dock inte trängas riktigt lika mycket som på bilden ovan utan kunde ganska enkelt ta mig runt arenan. Däremot hade jag bekymmer med att få bra kort, de blev suddiga. Jag kan bara hitta en anledning till detta och det är att spelarna är på tok för snabba. Jag är inte riktigt säker på resultatet i matchen då en envis förkylning bad mig åka hem till värmen igen. Men jag får väl leta upp swestats eller nåt, för om de har någon som helst intresse för sporten bör det stå där ;) Här följer ett urval av lite kort iallafall:

Uterinken vid Stallet - or The Himpafield Outdoor Arena
Rinkside vid värmningen
ALLA vill se Vita Hästen!
Inte alla lag som har en så rutinerad "waterboy" ;)
Spelarbåset... eller holken.
Spelet i full gång
Påhejande lagkamrater
Dra upp brallorna Svenne så kör vi! ;)
Krigare...
Wallén på knä
I periodpaus blev det kaffe, peppar- och pannkakor
Jocke där han brukar vara... trycker till några i sargen
Pelle och Maksim analyserar händelserna på isen från sidan

Kul initiativ tycker jag, och säkert de få själar som tog sig tid att ställa sig i kylan för att kolla in våra Hästar. Träna, umgås och ha lite roligt så ses vi den 12:e igen. Då fortsätter allvaret och det är dags att lägga i en växel till. 

Inga kommentarer: