Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

16 februari 2014

S-Mac-k!

Puh, det var lite svettigt idag framför skärmen. Sista perioden var så nervös, troligen var det inte lika nervöst att vara på plats då det troligen var en kassaskåpssäker bortaseger...;)  Nu kan vi lägga serieseger nr 2 till handligarna även denna säsong och sikta in oss på playoff. Jag hoppas dock att det här med "same procedure as last year" inte fortsätter hela vägen i år, ett litet annat slut vill vi ha. Lång vila igen, men det funkade förra året så varför inte även i år? Man kan ju hoppas på någon träningskamp så vi slipper vara utan hockey helt. Jaja, det spelas visst något borta i Ryssland med, som får duga som substitut. Tack och lov så finns det två stycken Vita Hästar även där att heja på ;).

Lite roligt tycker jag ändå att det var i dagens match. "Och där gör Marcus Andersson mål..." Vadå Andersson? Lär er namnen baskade kommentatorer! Eller vänta nu, vi har lånat lite. Nya nummer och namn att lägga på minnet. Enklast vore det väl att fortsätta värva Marcusar? Då behöver vi bara memorera efternamn.  För nu verkar vi förfoga över TRE stycken riktiga fina (jag sa inte smaskiga...) såna här:

"Mac"kor

Vi har naturligtvis vår "ur-Mac" i herr Eriksson som leder Vita Hästens poängliga den här säsongen... ja, totalt sett i klubbens historia med om man tittar på EP, men jag vet att därom tvistar de lärde ;) Han som har "världens längsta hockeyklubba" och är för bra för division ett!

Vi har fd Mjölby och Hagaström-spelaren med Twitteralias MacAttack... herr Gunnarsson som inledde målskyttet idag och sett väldigt pigg ut under Allettan.

Och numera, för hur länge vet vi inte, har vi även dalmasen Andersson som lånats in till laget och satte segermålet i början av sista perioden!

Alltså triss i Mac! Det här kan ju bara bli bra ;) S-Mac-k, boom, bang  så skjuter vi oss vidare...



Åh, vad jag önskar att det är Hästens år i alla Peking i år... 


1 kommentar:

Damien sa...

Det sjuka är att nämnda Marcus Andersson är ruskigt lik Henrik Banka Bankelius på isen, tycker han (Marcus) borde raka sig om han vill ha publik-cred för sina konster på isen:)
Kan för övrigt säga att det var riktigt jobbigt på plats, men ack vilken trevlig hemmapublik och klack, glada nickningar och hej hela eftermiddagen även EFTER matchslut, grattis och konfirmationsnickningar, inga hårda ord eller hån.